Verhuur

Stichting Exploitatie Zwembad Krommerijn is opgericht om gebruik van het Zwembad De Krommerijn het hele jaar rond mogelijk te maken.

Zwembad De Krommerijn kent een zeer actieve vaste huurder: zwemvereniging UZSC. UZSC is in Utrecht geen onbekende op het gebied van waterpolo, masterzwemmen en het verzorgen van zwemlessen. Waar de vereniging sportief echt in uitblinkt is waterpolo. Zowel de dames als de heren spelen in de top van de Nederlandse competitie. Daarnaast zijn er verschillende organisaties en bedrijven die ieder jaar het zwembad gebruiken voor bepaalde activiteiten. Dit zijn de ‘vaste huurders’ van Zwembad De Krommerijn. Naast deze vaste huurders is er nog ruimte voor particulieren en verenigingen om het zwembad incidenteel, of voor een langere periode, te huren. Kijk voor meer informatie onder Tarieven en beschikbaarheid’.

Zwembad De Krommerijn is uitstekend geoutilleerd om activiteiten te organiseren. Het bad is wat dat betreft van alle gemakken voorzien.

Specificaties 

Het zwembad is 50 meter lang en 21 meter breed en beschikt over acht volwaardige wedstrijdbanen. De temperatuur van het water bedraagt ongeveer 26,5°C. Het zwembad kent kleedruimtes voor dames, heren en groepen. Er zijn ruim voldoende lockers (gratis in gebruik) aanwezig.

Faciliteiten

Het clubhuis heeft een capaciteit van 50 tot 100 stoelen en biedt een beperkte catering (koffie, thee, sport- en frisdranken en kleine snacks). Is uitgebreidere catering gewenst dan is dat bespreekbaar. Zwembad De Krommerijn is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Ook zijn er ruim voldoende parkeerplaatsen voorhanden (gratis).

Tarieven en beschikbaarheid

De openingstijden geven slechts een indicatie van de beschikbare mogelijkheden in het betreffende seizoen. Op bepaalde momenten is het bad namelijk niet volledig verhuurd. Onder het kopje incidentele verhuur staat informatie over de huurprijzen.