Activiteiten

Zwemmen in Zwembad De Krommerijn is – tot op zekere hoogte – een serieuze aangelegenheid. We hebben geen glijbanen, opblaasbaar speeltuig of automatische golfslag. Nee, bij ons kun je gewoon lekker zwemmen. Zo hard mogelijk, zo goed mogelijk, zo veel mogelijk, of puur voor de ontspanning. Lees meer hieronder over de ‘soorten’ activiteiten die je bij ons kunt beoefenen.

Banenzwemmen

Banenzwemmen doe je zelfstandig en in je eigen tempo. Vrijwel elke dag is er gelegenheid om te komen zwemmen. Banenzwemmen verbetert je uithoudingsvermogen, helpt bij het afvallen en zorgt voor een algehele conditieverbetering. Wil je je slag en techniek verbeteren dan kan dit via een aparte cursus: SwimPerfect. Deze cursus wordt gegeven van september tot en met april.

SwimPerfect

SwimPerfect is bestemd voor (banen)zwemmers die minimaal 1x per week komen zwemmen. Je verbetert je zwemslag onder begeleiding van gekwalificeerde trainers/coaches. Uiteraard werk je dan ook aan je conditie.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de eerste les wordt – in overleg met jou – bepaald wat het doel is dat bereikt kan worden. Met video-opnamen (boven en onder water) worden je vorderingen vastgelegd en geëvalueerd.

Hoe vaak wordt er getraind?

  • 1x per week, 1 uur (binnen vaste trainingsblokken)
  • Elke werkdag van 7.15 – 12.30 uur

Hoe ziet een les eruit?

  • Maximaal 3 personen, 15 minuten individuele begeleiding
  • Toepassing van aangereikte technieken, 45 minuten

Tijden

De SwimPerfect lessen vinden elke werkdag plaats vanaf 9 september tot en met 20 december 2019. SwimPerfect hanteert verschillende trainingsblokken. Zie onderstaande tijden. Per trainingsblok starten elke 15 minuten drie deelnemers met de les.

Kosten

Deelname aan SwimPerfect is mogelijk als je in het bezit bent van een abonnement voor het banenzwemmen. De kosten voor SwimPerfect slagverbetering worden als een toeslag berekend op het abonnement voor banenzwemmen. 

Trimzwemmen

Bij trimzwemmen staat conditieverbetering centraal en zwem je aan de hand van een programma. Op de tijden dat je kunt trimzwemmen, is er altijd een professionele trainer aanwezig.

De trainer helpt je bij het verbeteren van je conditie en zwemtechniek: of het nu gaat om je slag, houding, keertechniek of welk aspect dan ook. En voor wie geen tips nodig heeft: trimzwemmen is ook heel gezellig en super motiverend, omdat je het doet met een groep.